LHC-banner-dkAkupunkturAkupunktur er en god behandlingsform ved både akutte og gamle skader samt lidt dybere problematikker som f.eks. allergi. Vi anvender både klassiske og moderne akupunkturmetoder. Ofte bruger vi kun ganske få nåle.

Sådan foregår en akupunktur behandling

Vi tager udgangspunkt i en kinesiologisk muskeltest, hvor kroppen selv viser, hvor der er noget galt. Ud fra muskeltesten kan vi hurtigt og let finde årsagen til ubalancen, og dermed hvorfor du har det dårligt.
Herefter kan vi genoprette balancen i kroppen med akupunkturbehandlingen.
Fordelen ved muskeltesten er, at du selv kan mærke undervejs, at din krop styrkes af netop dén behandling, vi tester os frem til.
Vi sætter god tid af til hver behandling, så der er også tid til en uddybende samtale om det, vi har fundet frem til i behandlingen.

Allergi og svækket immunforsvar

Akupunktur er yderst effektiv til behandling af alle former for allergi, og ofte behøver du kun få behandlinger. Allerede efter første behandling kan du begynde at frigøre dig fra afhængigheden af allergimedicin.
Endvidere er akupunktur hurtigtvirkende i forbindelse med akutte betændelsestilstande, især når behandlingen kombineres med Homeopati.
Derudover styrker akupunktur også dit immunforsvar og forebygger, at du får tilbagevendende problemer på grund af et svækket immunforsvar.

ukendt


Arbejds- og idrætsskader
Akupunktur kan bruges til behandling af forskellige skader, f.eks. knæskader, fibersprængninger, forstuvninger, lyskeskader, golf- og tennisalbuer, trælår, bøjede eller brækkede ribben, seneskedehindebetændelse m.m.
Ved idrætsskader kan skadesperioden blive forkortet eller halveret, så du hurtigere kan komme igang med genoptræningen.
Dette gælder også ved mere alvorlige skader som led- og korsbåndsskader, overrevne sener, brækkede knogler og lignende.

Smerter

Akupunktur kan lindre eller afhjælpe forskellige former for smerter f.eks. ved iskiasproblemer, hoved, skulder, nakke og ryg, diskus-prolaps, piskesmæld, frossen skulder, gigtsmerter, hovedpine og migræne.
Ved både akutte og længerevarende rygproblemer har vi rigtig god erfaring med at kombinere akupunkturen med Neurapraktik, som løsner f.eks. hold i ryggen, mens nålebehandlingen smertelindrer og støtter helingsprocessen.

Rygestop

Akupunktur kan være en god hjælp, når du ønsker hjælp til rygestop, og samtidig er behandlingen 100% medicin-fri.
Rygestop-behandlingen afsluttes oftest i løbet af kun 5 behandlinger, og du kan trappe kraftigt ned, allerede efter den første akupunkturbehandling.

Blodtryk

Akupunktur kan supplere anden behandling for både højt og lavt blodtryk samt forskellige kredsløbsforstyrrelser såsom hjertearytmi, væske i kroppen, pulserende hovedpine, svimmelhed og lignende.
Fordelen ved akupunktur er, at den er 100% medicinfri, og at den heller ikke virker forstyrrende på eventuel lægemedicin.

Fordøjelsesproblemer

Akupunktur kan supplere anden behandling af forskellige former for mave- og tarmgener, f.eks. forstoppelse, diarré og irriteret tyktarm.

Øjenlidelser og synsnedsættelse

De færreste ved, at akupunktur også kan bruges ved forskellige øjenlidelser såsom AMD, grøn stær, grå stær, kikkertsyn, langsynethed, synsforstyrrelser efter hjerneskader og lignende. Ønsker du blot at se og læse bedre uden briller, har vi også gode erfaringer med generel synsbehandling, som giver mærkbare forbedringer allerede i behandlingsforløbet.Akupunktur metoder vi anvender

TCM Akupunktur
Traditional Chinese Medicine (TCM) Akupunktur bygger på 4000 års observationer og erfaring i, hvordan kroppen fungerer, og hvilke sammenhænge der er mellem organerne og energisystemet i kroppen.
Vi anvender TCM Akupunktur til at skabe balance i energi-strømmen i og mellem meridianerne, så balancen i kroppen og alle organerne hurtigst muligt bliver genoprettet. Blokeringerne bliver opløst og en udrensning af kroppen sættes i gang.

AcuNova og AcuLine Akupunktur
AcuNova- og AcuLine Akupunktur er 2 moderne behandlingsmetoder, som vi anvender til stor hjælp for klienterne. Vi anvender metoderne hver for sig eller i kombination.
AcuNova Akupunktur kendetegnes ved at den er utrolig effektiv, til at kickstarte kroppens automatiske selvhelbredende processer de steder i kroppen, hvor energi-strømmen af forskellige årsager er blokeret, eller hvor der er for meget eller for lidt energi.
Vi behandler særlige punkter, som aktiverer de selvhelbredende processer i de organ- og kropsområder, som punkterne i leddene henviser til.
Når vi kombinerer AcuNova- og AcuLine Akupunktur, opnåes der hurtige resultater. Vi ser i nogle tilfælde, at smerten forsvinder næsten i samme øjeblik en akupunkturnål sættes i.

AcuChronic Akupunktur
AcuChronic Akupunktur anvendes i kombination med AcuLine Akupunktur til behandling af kroniske lidelser.
Vi anvender desuden metoden til at styrke og aktivere kroppens udrensende processer.

AcuSpine Akupunktur
AcuSpine er en meget effektiv og energi-frigørende metode, hvor vi behandler specifikke punkter langs rygsøjlen.
Metoden er især effektiv til behandling af lidelser og smerter, som har sit udspring i ryggen, og til alle ryg og nakkeproblemer, herunder diskusprolaps m.m.

ECIWO Akupunktur
Med ECIWO Akupunktur udnytter vi en særlig viden om at hele kroppen er repræsenteret langs de enkelte knogler i kroppen. Herved kan vi på en meget kraftfuld måde behandle lidelser i specifikke kropsområder og organer.
Metoden er blandt andet meget effektiv som understøttende behandling af mere kroniske lidelser, hvor vi også anvender Homeopati og Healing.
ECIWO Akupunktur kan hurtigt genskabe balance og ligevægt i kroppen, og derfor er metoden også succesfuld i forbindelse med smerter og skader.

AcuDNA Akupunktur
Med AcuDNA Akupunktur behandles specifikke områder i panden, som stimulerer frontal-lapperne, der har med opmærksomhed, planlægning, motivation, motorik og indlæring at gøre. Alle sportsudøvere kan opnå fordele med denne behandlingsmetode.

AcuStomach Akupunktur
Med AcuStomach Akupunktur behandles et netværk af nerveceller i mave- og tarmsystemet. Området spiller en vigtig rolle for vores almene tilstand, og har en stor indvirkning på mange forskellige sygdomme rundt om i kroppen.

ØreAkupunktur
ØreAkupunktur er et komplet system, der behandler alle former for ubalancer i kroppen. Metoden er særlig velegnet til at behandle afhængighed af mad, sukker, alkohol, nikotin og euforiserende stoffer.
Vi anvender også ØreAkupunktur til at understøtte andre behandlingsformer.Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.18.53