LHC-banner-dkAktiviteter - 1. Halvår 2018

Tema-aften

Akupunktur - En effektiv behandlingsform
Til Tema-aftenen oplever du akupunktur-behandling på din egen krop, idet vi tester og behandler på de fremmødte deltagere.
Akupunktur er en hurtigvirkende behandlingsform ved både akutte og gamle skader samt lidt dybere problematikker som for eksempel allergi. Vi anvender både klassiske og moderne akupunkturmetoder, da de mange forskellige akupunkturmetoder kan hjælpe meget specifikt alt efter problemstillingen. Du vil opdage, hvor meget akupunktur kan udrette.

 • Torsdag den 15. februar 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Lev af LYS - Menneskelig Evolution
At Leve af Lys betyder, at det nu er muligt at ernære sig på en helt ny måde via Universel Energi. Det handler ikke om totalt spisestop, men om friheden til at vælge, hvad du vil spise og hvornår - uden hensyn til vitaminer, mineraler og kostråd.
At leve af LYS er en naturlig del af den menneskelige evolution. Det handler meget lidt om mad og meget mere om friheden, som du får ved at slippe gamle vaner og mønstre. Vi fortæller om den nye livsstil, hvor din personlige udvikling får et stort løft.
Det er starten på en ny livsstil og du får frihed i livet.

Læs mere på hjemmesiden levaflys.dk. Dér kan du se, hvilke Helsemesser vi er på. Her kan du også få svar på dine spørgsmål.

 • Torsdag den 22. februar 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Irisanalyse - En scanning af kroppens helbreds-stilstand
Vi fortæller, hvordan vi arbejder med iris-analyse og hvordan en iris-analyse kan hjælpe dig. Vi illustrerer med eksempler fra klinikken.
Med en iris-analyse kan vi diagnosticere specifikke sygdomme, da iris viser kroppens helbredstilstand. Hvor der er smerte og sygdom i kroppen, er der ændringer i iris. Ud fra iris-analysen kan vi anbefale, hvilken undersøgelse eller behandling, der er den bedste til dig. F.eks. kan en iris-analyse danne grundlag for afgiftning efter vaccine-skader eller anden medicinsk forgiftning. Vi bruger homeopati til afgiftningen.

 • Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Sensitive børn og voksne - Få en ny forståelse
Vi deler erfaringerne fra vores behandlingscenter, hvor vi hjælper mange sensitive og særligt sensitive med at forstå sig selv, så sensitiviteten ikke længere er et problem. Du får konkrete råd med, som du straks kan anvende.
Sensitive mennesker mærker alt, hvad der foregår omkring dem, og de er meget intelligente og højt udviklede.
Sensitive mennesker føler tit, at de ikke er som andre. Til foredraget får du en helt ny forståelse af, hvad det vil sige at være sensitiv. Du vil opdage, at det er i din sensitivitet, at din styrke og dit potentiale ligger, og at det er ikke noget, du behøver beskytte dig mod.

 • Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Kræft - Kend årsagen og helbred dig selv
Til Tema-aftenen vil du få en ny og anderledes forståelse for årsagen til kræft baseret på erfaringerne fra vores Behandlingcenter. Her har vi gennem en årrække hjulpet kræftramte og set det samme mentale mønster gå igen hos dem alle.
Vores erfaring er, at når den kræftramte ændrer sit mentale mønster, så forsvinder kræften. Den kræftramte foretager selv de nødvendige ændringer i sit liv og helbreder derved sig selv.
Uanset om du er kræftramt, pårørende eller bange for at få kræft, så får du en helt ny forståelse, der giver dig afklaring i forhold til din egen situation.

 • Torsdag den 5. april 2018 kl. 19 - 21

NB. Dette foredrag holdes også tirsdag den 13. marts kl. 19 - 21 på Risskov Bibliotek i Foredragssalen.

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Kinesiologi - Et effektivt testredskab
Ved smerte eller sygdom kan en kinesiologisk muskeltest vise årsagen bag og hvilken behandling, der kan afhjælpe dine smerter, sygdom eller allergi. Ved testen mærker du tydeligt effekten og hvordan balancen i din krop genoprettes med behandligen.
Vi kombinerer altid forskellige behandlingsmetoder, f.eks. akupunktur eller homeopati.

 • Torsdag den 12. april 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.ADHD & ADD - Fra kaos til harmoni
Mennesker med ADHD og ADD er ikke syge, men derimod meget sensitive. De mærker alt, hvad der foregår omkring dem og er også meget intelligente og højt udviklede. De har derfor evner mange andre ikke har.
Fordi den grundlæggende forståelse for sensitivitet mangler, så er sensitive mennesker i konstant ubalance og derfor opstår der mange problemer og konflikter. Det fører så ofte til diagnoser som ADHD, ADD, autisme, stress, angst eller lignende.
Du får en ny viden og forståelse for, hvad ADHD og ADD er, baseret på mange års erfaringer fra vores Behandlingscenter. De nye redskaber, du får med, vil give en mere harmonisk hverdag, der ikke kun handler om at undgå problemer eller kaos, fordi redskaberne har vedvarende effekt.

 • Torsdag den 19. april 2018 kl. 19 - 21

NB. Dette foredrag holdes også tirsdag den 20. februar kl. 19 - 21 på Risskov Bibliotek i Foredragssalen.

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Sjælekontakt - få ny viden om sjælen, med demonstration
En Sjælekontakt er en højere form for kontakt, der er anderledes end clairvoyance og kanalisering. Alle sjæle kan kontaktes - både hos nulevende mennesker, afdøde, engle og åndelige vejledere.
Til Tema-aftenen får du information og viden fra sjælene. Du får en helt ny og højere forståelse af, hvordan Sjælen er, hvilke aftaler og bånd sjæle har med hinanden og hvad meningen med livet er. Har du et personligt spørgsmål eller en afdød, du gerne vil i kontakt med, er det en mulighed.

 • Torsdag den 17. maj 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

NB. Begivenheden finder også sted tirsdag den 24. april kl. 19 - 21.30 på Center for Inspiration og Undervisning v/ Birgitte Meinert, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg. Entrè 100,- kr. Tilmelding er nødvendig og foregår
kun til Birgitte Meinert. Yderligere info: birgittemeinert.dk


Vaccination - Bivirkninger og behandling
Rigtig mange danskere er efterhånden i tvivl om, hvad der er sandt og falsk, når det gælder vaccinationer og informationen om dem.
Vi deler viden baseret på facts og offentligt tilgængelige statistikker, der tegner et bekymrende billede af vaccinationer og deres egentlige nytteværdi eller mangel på samme. Tal og statistikker taler deres eget sprog og ikke
for vaccinations-industrien.
Vi kombinerer denne viden med vores erfaringer fra klinikken, hvor vi har gode erfaringer med at behandle skader efter vacciner. På den måde kan du selv træffe de nødvendige beslutninger baseret på et informeret grundlag.

 • Torsdag den 24. maj 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

NB. Begivenheden finder også sted mandag den 14. maj kl. 19 - 21.30 på Center for Inspiration og Undervisning v/ Birgitte Meinert, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg. Entrè 100,- kr. Tilmelding er nødvendig og foregår
kun til Birgitte Meinert. Yderligere info: birgittemeinert.dk


Jordstråler - Påvirker krop og helbred
Vi fortæller om jordstråler og tester og måler direkte på dig, så du selv kan mærke, hvordan Jordstråler påvirker kroppen. Vi tester også, om du er påvirket af jordstråler i dagligdagen. Når du er påvirket af jordstråler, bliver du drænet for energi og dit immunforsvar svækkes, så du er mere modtagelig for sygdom.
Du vil have gavn af en jordstråletest, hvis du ofte er syg, har alvorlig sygdom, altid er træt, ukoncentreret og sover dårligt. Det er typiske tegn på jordstrålepåvirkning.

 • Torsdag den 31. maj 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Satsang


Satsang - Spørg om alt mellem himmel og jord

Fire gange årligt holder vi Satsang for alle interesserede.

Satsang er Sanskrit og betyder: At være i samvær med sandheden.

Til Satsang kan du få udvidet din horisont og få nye indsigter i Livets store og små spørgsmål. Satsang er en spørgsmål og svar sammenkomst, hvor de fremmødte former indholdet af Satsang i kraft af de spørgsmål, som de stiller. Der er ingen sang.

Spørgsmål kan for eksempel være:

 • Hvad er meningen med livet?

 • Hvorfor bliver vi syge?

 • Hvordan lærer man at følge sin intuition?

 • Er det godt at hjælpe andre hele tiden?

 • Hvordan lærer jeg at leve i NU’et?

 • Er der et liv efter døden?

 • Hvad vil det sige at være sensitiv?

 • Hvorfor bliver man stresset?

 • Hvad er det der foregår på Jorden lige nu?

 • Hvor langt og vidt rækker tankens kraft?


Satsang 1. Halvår i 2018 er på tirsdagene den 6. februar og den 1. maj, altid fra kl. 19 - 21.

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Der er te, kaffe og vand.
Kurser


Mental Træning 1 -
Nøglen til succes

Mental Træning 1 giver dig nemme og let tilgængelige metoder til at påvirke stort og småt i din hverdag og dit øvrige liv. Lige fra altid at sikre dig en god P-plads til at få større problemstillinger løst på den bedste måde.

Mental Træning 1 er programmerings-teknikker til at skabe dit eget liv, lige som du vil, når du vil.

Faktisk er der ikke den ting, du ikke kan lære at skabe eller påvirke ved hjælp af dette kursus:

 • Søvn: Du lærer en teknik til at falde i søvn straks og vågne op igen, frisk og udhvilet. Er du i en presset situation og er træt, så vil du også kunne programmere dig selv til at være fuldt udhvilet efter 1,5 times søvn.
 • Indlæring samt evnen til at huske vigtig information: Især for studerende men også andre med krævende opgaver, vil denne teknik være nem og tilgængelig. Modsat andre hukommelses-metoder, der kræver tid at sætte sig ind i samt anvende, vil du på kun 3 minutter kunne starte hukommelsesteknikken, når du har brug for den.
 • Smerter: Du lærer at fjerne eller mindske både små og store smerter.
 • Problemer: Går du og tumler med et problem, som du ikke kan se dig ud af, så lærer du en problemløsnings-teknik, der fokuserer på målet fremfor problemet. F.eks. hvis du er træt af dit arbejde.
 • Realisér dine mål: Uanset hvilke drømme eller mål du ønsker at realisere, så kan du lære samme teknik, som elitesportsfolk og andre topfolk anvender til at få opfyldt deres.
 • Markedsføring: Teknikken lærer dig at få dit budskab effektivt ud til den rette målgruppe, stor som lille, uanset om du er selvstændig i et lille firma eller direktør i et større.
 • Skab lige hvad du ønsker: I Det Mentale Laboratorie kan du sådan set gøre lige, hvad du måtte ønske: ordne dit helbred, hente den viden du har brug for eller møde dine vejledere, som du kan spørge til råds om alt. Kun din fantasi sætter grænserne her.
 • Her og nu teknik: Du lærer en her og nu teknik, som du kan benytte til ALT. Den er dog især anvendelig, hvis du hurtigt vil påvirke en situation. For eksempel kan du sørge for grøn bølge i trafiklysene, så du når din aftale i tide og straks finde en P-plads. Eller få den bedst mulige karakter til eksamen. Eller finde det perfekte tøj til festen til den mest rimelige pris. Eller skaffe godt vejr på din ferie eller bytur. Igen er det kun din fantasi, der sætter grænser. Metoden virker også til langsigtede ønsker eller mål.


Lørdag den 14. april 2018 kl. 10 - 18
Søndag den 15. april 2018 kl. 10 -18

Pris: Kr. 5.000,-.Sensitivitet som styrke - viden, redskaber og balance til sensitive børn & voksne

 • Føler du dig ofte anderledes?
 • Mærker du andre menneskers følelser?
 • Har du en stærk intuition, retfærdighedssans og forståelse for andre?
 • Har du en diagnose, f.eks. angst, stress, ADHD/ADD, autisme eller andet?
 • Får du mange idéer, men har svært ved at føre dem ud i livet?
 • Sidder du ofte fast i de samme tanker, og tænker du alt for meget?
 • Har du konflikter med dit barn?
 • Bliver du ofte træt eller drænet, når du har klienter eller er sammen med andre?

Dette kursus er for dig, som selv er sensitiv, som har et sensitivt barn, eller som arbejder med mennesker. Vi formidler en helt ny forståelse for sensitivitet, samt helt nye redskaber som er enkle og effektive, hvad enten de er til dig selv, dit barn eller de mennesker, du arbejder med.

Din nye viden og indsigt i sensitivitet, effektiv kommunikation, hvordan du passer på dig selv som sensitiv, hvordan du kan leve mere i nu’et samt vores teknikker og redskaber gør, at du kan forbedre din hverdag markant.

For sensitive: Hvis du selv er sensitiv eller særligt sensitiv, vil du få en ny forståelse for dig selv og for, hvordan du er anderledes end andre. Du vil derudover få redskaber og teknikker, som gør, at du ikke længere behøver at beskytte dig mod stemninger, følelser og indtryk udefra.

For forældre: Mange børn i dag er sensitive. Derfor ser vi en stigning i børn med diagnoser såsom angst, ADHD, ADD eller autisme. Du vil få en helt anderledes forståelse for dit barn, og de redskaber, vi formidler, gør, at du får en problemfri hverdag med dit barn.

For professionelle: Hvis du er sensitiv, eller du arbejder med sensitive, f.eks. som terapeut, lærer, pædagog, i plejesektoren o.a. vil du få en helt ny viden om, hvordan du passer på dig selv. Mange sensitive arbejder med mennesker, og du lærer bl.a. at håndtere de situationer, hvor du selv bliver drænet. Med din nye viden kan du optimere din arbejdsdag og skabe ro og forståelse. Derved vil din klient, bruger eller elev vise deres fulde potentiale, fremfor at konflikter opstår.

Den viden og forståelse, vi formidler, er baseret på erfaringerne fra vores behandlingscenter. Vores tilbagemeldinger fra klienterne lyder, at de redskaber, metoder og den forståelse, vi formidler, virker hurtigt, effektivt og vedvarende - også på længere sigt.

Du vil få direkte hands-on info til konkrete hverdagssituationer, hvor der kan opstå problemer. Undervejs bruger vi eksempler fra kursusdeltagerne og vores behandlingscenter. Du er meget velkommen til at tage eksempler med, så du kan få konkret rådgivning på dagligdags problemstillinger, både for dig selv og andre.

Lørdag den 16. Juni 2018 kl. 10.00 - 18.00

Pris: Kr. 3.000,-
Effektiv kommunikation - Brug de rigtige ord
Mange mennesker spænder ben for sig selv i kommunikationen ved at bruge de forkerte ord og alt for mange ord. De er bare ikke klar over det, men synes tit de bliver misforstået eller, at andre ikke hører efter, hvad de siger.

Misforståelser starter altid med os selv, fordi vi ikke har kommunikeret vores budskab klart ud. På kurset lærer du at kommunikere på en ny effektiv måde ved at bruge nogle andre ord, når du taler. Det gælder både i forhold til andre og i kommunikationen med dig selv.

Du siger farvel til inddirekte tale, forklaringer og undskyldninger, som står i vejen for enhver effektiv kommunikation. Du lærer istedet at sige tingene direkte og at tale ud fra dig selv med dine egne ord. Det vil ændre alt.

Kurset er velegnet for alle og dét, som du lærer, vil ændre dit liv grundlæggende både privat og arbejdsmæssigt.

Kommer i efteråret 2018
Pris: Kr. 3.000,-Reiki Mester Uddannelse - En international healeruddannelse
Uddannelsen som Reiki Mester er anerkendt over hele verden. Efter det 3. modul får du diplom som Reiki Mester og kan kalde dig Reiki Mester. Kurserne sætter også gang i en selvudviklingsproces for dig.

Via initieringer - eller indvielser - på hvert af de tre moduler, får du trinvist åbnet din Reiki-kanal, og du kan begynde at heale dig selv og andre.


Reiki 1
Du lærer de grundliggende håndpositioner til Reiki Healing.

Derudover lærer du at lave en chakra-harmonisering.

Du får åbnet for din Reiki Kanal.

Straks efter kurset kan du begynde at øve dig i at heale.
Kurset sætter gang i en selvudviklingsproces i dig.

Kommer i efteråret 2018
Pris: Kr. 1.500,-


Reiki 2
Du lærer de 3 første Reiki-symboler.

Du får åbnet yderligere for din Reiki Kanal.

Derudover lærer du, hvordan du kan anvende symbolerne til f.eks. at

 • Give energi til en person
 • Fjernheale
 • Rense et rum eller en ting
 • Heale dig selv

Straks efter kurset kan du begynde at øve dig i at heale.
Kurset sætter gang i en selvudviklingsproces i dig.

Kommer i efteråret 2018
Pris: Kr. 2.500,-


Reiki 3 - Mester
Du lærer Reiki Mester tegnet.

Du får åbnet helt for din Reiki Kanal.

Du får træningsmeditationer, der skærper fokuset i healingen.

Derudover får du en Mestermeditation, som integrerer Reiki Energien i dig.

Efter afslutningen af Reiki 3 får du diplom og kan kalde dig Reiki Mester.

Kurset sætter gang i en selvudviklingsproces i dig.

Kommer i efteråret 2018
Pris: Kr. 3.500,-Healing 1 - Sansning og kontrol af energi
Kurset er et begynderkursus, hvor du lærer den mest grundlæggende healing. Kurset sætter også gang i en selvudviklingsproces i dig.

Du lærer forskellige healingsteknikker samt om føling og sansning af energi. På kurset lærer du bl.a. at rense chakras og at mærke, hvor og hvornår du skal fjerne eller tilføje energi i klienten samt at eliminere den fjernede energi.

Det er også vigtigt at vide, om du bruger din egen energi eller den Universelle energi, når du healer. At bruge sin egen energi virker drænende, så healeren bliver træt og kun kan have få klienter dagligt. Healer du derimod med den Universelle energi, bliver du ikke drænet og træt.

Straks efter 1. modul kan du begynde at heale både fysisk væv og psykiske ubalancer. Jo mere du øver dig, desto bedre bliver du til at heale.

Kommer i 2019
Pris: Kr. 2.500,-


Healing 2 - Avanceret sansning af energi
Kurset er et avanceret fortsætterkursus. Det vi underviser i, kan du ikke lære andre steder. Du skal have deltaget på Healing 1 for at deltage på Healing 2.

Du lærer at mærke konsistens og energi i kroppens organer, blod, knogler, sener, led o.s.v.. Herudover lærer du andre avancerede healingsteknikker. Du kan bagefter heale fysiske skader i organer og øvrigt kropsvæv.

Kommer i 2019
Pris: Kr. 3.500,-Træning

Mindfulness PLUS - Brug dit fulde potentiale

Gennem Mindfulness PLUS vil du få en større grad af indre ro og balance, så dit liv bliver mere ubesværet. Det sker gennem en guidet og healende meditation, som bringer krop og sind i en dybt afslappet tilstand. Du kommer i en dybere kontakt med dig selv og det vil påvirke dig selv og dit liv på nye måder, så du i større grad kan bruge dit fulde potentiale.

Meditationen kan du få med hjem på dit eget USB-stik.

Bagefter arbejder vi med forskellige energetiske teknikker f.eks massage, som du ikke kan lære andre steder. Dét, du lærer, kan du selv bruge til at behandle andre med.

Onsdag kl. 18 - 20
Pris: Kr. 1.200,- for 3 måneder

Bemærk: Holdet er p.t. et lukket hold for øvede.
PLUS Kampkunst - Selvforsvar og selvudvikling

PLUS Kampkunst er selvforsvarstræning og selvudvikling på et højt niveau inspireret af Østens gamle Mestre.

Til PLUS Kampkunst kan vi intet stille op kun med fysisk styrke. Øvelserne virker kun, når vi er i NU`et og bruger vores fokus i mødet med vores modstander. Du lærer derfor at mærke og forstå energi - og dig selv - på en helt ny måde.

Under hele træningen vil du opleve, hvor vigtigt det er at have balance i krop og sind og at være i dig selv i NU´et. Det vil også påvirke dig på nye måder i dit øvrige liv, så du handler mere i overensstemmelse med dig selv.


Torsdag kl. 18 - 20

Pris: Kr. 1.200,- for 6 måneder
Helsemesser
Brøndby Hallen i Brøndby den 2. - 4. februar 2018
Krop-Sind-Ånd Helsemesse
Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby

Åbningstider for messen:
Alle dage kl. 10 - 18

Foredrag:
Emne, dato og tidspunkt oplyses på messe-arrangørens hjemmeside umiddelbart før messen: daninfo.dk


Aalborg Kongres & Kultur Center den 2. - 4. marts 2018
Krop-Sind-Ånd Helsemesse
Europahallen
Europa Pl. 4, 9000 Aalborg

Åbningstider for messen:
Alle dage kl. 10 - 18

Foredrag:
Emne, dato og tidspunkt oplyses på messe-arrangørens hjemmeside umiddelbart før messen: daninfo.dk


Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.18.53