LHC-banner-dkTema-aften - 1. Halvår 2018

Akupunktur - En effektiv behandlingsform
Til Tema-aftenen oplever du akupunktur-behandling på din egen krop, idet vi tester og behandler på de fremmødte deltagere.
Akupunktur er en hurtigvirkende behandlingsform ved både akutte og gamle skader samt lidt dybere problematikker som for eksempel allergi. Vi anvender både klassiske og moderne akupunkturmetoder, da de mange forskellige akupunkturmetoder kan hjælpe meget specifikt alt efter problemstillingen. Du vil opdage, hvor meget akupunktur kan udrette.

  • Torsdag den 15. februar 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

ukendt_1Lev af LYS - Menneskelig Evolution
At Leve af Lys betyder, at det nu er muligt at ernære sig på en helt ny måde via Universel Energi. Det handler ikke om totalt spisestop, men om friheden til at vælge, hvad du vil spise og hvornår - uden hensyn til vitaminer, mineraler og kostråd.
At leve af LYS er en naturlig del af den menneskelige evolution. Det handler meget lidt om mad og meget mere om friheden, som du får ved at slippe gamle vaner og mønstre. Vi fortæller om den nye livsstil, hvor din personlige udvikling får et stort løft.
Det er starten på en ny livsstil og du får frihed i livet.

Læs mere på hjemmesiden levaflys.dk. Dér kan du se, hvilke Helsemesser vi er på. Her kan du også få svar på dine spørgsmål.

  • Torsdag den 22. februar 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

ukendtIrisanalyse - En scanning af kroppens helbreds-stilstand
Vi fortæller, hvordan vi arbejder med iris-analyse og hvordan en iris-analyse kan hjælpe dig. Vi illustrerer med eksempler fra klinikken.
Med en iris-analyse kan vi diagnosticere specifikke sygdomme, da iris viser kroppens helbredstilstand. Hvor der er smerte og sygdom i kroppen, er der ændringer i iris. Ud fra iris-analysen kan vi anbefale, hvilken undersøgelse eller behandling, der er den bedste til dig. F.eks. kan en iris-analyse danne grundlag for afgiftning efter vaccine-skader eller anden medicinsk forgiftning. Vi bruger homeopati til afgiftningen.

  • Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

ukendt_2Sensitive børn og voksne - Få en ny forståelse
Vi deler erfaringerne fra vores behandlingscenter, hvor vi hjælper mange sensitive og særligt sensitive med at forstå sig selv, så sensitiviteten ikke længere er et problem. Du får konkrete råd med, som du straks kan anvende.
Sensitive mennesker mærker alt, hvad der foregår omkring dem, og de er meget intelligente og højt udviklede.
Sensitive mennesker føler tit, at de ikke er som andre. Til foredraget får du en helt ny forståelse af, hvad det vil sige at være sensitiv. Du vil opdage, at det er i din sensitivitet, at din styrke og dit potentiale ligger, og at det er ikke noget, du behøver beskytte dig mod.

  • Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Kræft - Kend årsagen og helbred dig selv
Til Tema-aftenen vil du få en ny og anderledes forståelse for årsagen til kræft baseret på erfaringerne fra vores Behandlingcenter. Her har vi gennem en årrække hjulpet kræftramte og set det samme mentale mønster gå igen hos dem alle.
Vores erfaring er, at når den kræftramte ændrer sit mentale mønster, så forsvinder kræften. Den kræftramte foretager selv de nødvendige ændringer i sit liv og helbreder derved sig selv.
Uanset om du er kræftramt, pårørende eller bange for at få kræft, så får du en helt ny forståelse, der giver dig afklaring i forhold til din egen situation.

  • Torsdag den 5. april 2018 kl. 19 - 21

NB. Dette foredrag holdes også tirsdag den 13. marts kl. 19 - 21 på Risskov Bibliotek i Foredragssalen.


Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Kinesiologi - Et effektivt testredskab
Ved smerte eller sygdom kan en kinesiologisk muskeltest vise årsagen bag og hvilken behandling, der kan afhjælpe dine smerter, sygdom eller allergi. Ved testen mærker du tydeligt effekten og hvordan balancen i din krop genoprettes med behandligen.
Vi kombinerer altid forskellige behandlingsmetoder, f.eks. akupunktur eller homeopati.

  • Torsdag den 12. april 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

kinesiologiADHD & ADD - Fra kaos til harmoni
Mennesker med ADHD og ADD er ikke syge, men derimod meget sensitive. De mærker alt, hvad der foregår omkring dem og er også meget intelligente og højt udviklede. De har derfor evner mange andre ikke har.
Fordi den grundlæggende forståelse for sensitivitet mangler, så er sensitive mennesker i konstant ubalance og derfor opstår der mange problemer og konflikter. Det fører så ofte til diagnoser som ADHD, ADD, autisme, stress, angst eller lignende.
Du får en ny viden og forståelse for, hvad ADHD og ADD er, baseret på mange års erfaringer fra vores Behandlingscenter. De nye redskaber, du får med, vil give en mere harmonisk hverdag, der ikke kun handler om at undgå problemer eller kaos, fordi redskaberne har vedvarende effekt.

  • Torsdag den 19. april 2018 kl. 19 - 21

NB. Dette foredrag holdes også tirsdag den 20. februar kl. 19 - 21 på Risskov Bibliotek i Foredragssalen.

Fri entre, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Sjælekontakt - få ny viden om sjælen, med demonstration
En Sjælekontakt er en højere form for kontakt, der er anderledes end clairvoyance og kanalisering. Alle sjæle kan kontaktes - både hos nulevende mennesker, afdøde, engle og åndelige vejledere.
Til Tema-aftenen får du information og viden fra sjælene. Du får en helt ny og højere forståelse af, hvordan Sjælen er, hvilke aftaler og bånd sjæle har med hinanden og hvad meningen med livet er. Har du et personligt spørgsmål eller en afdød, du gerne vil i kontakt med, er det en mulighed.

  • Torsdag den 17. maj 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

NB. Begivenheden finder også sted tirsdag den 24. april kl. 19 - 21.30 på Center for Inspiration og Undervisning v/ Birgitte Meinert, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg. Entrè 100,- kr. Tilmelding er nødvendig og foregår
kun til Birgitte Meinert. Yderligere info: birgittemeinert.dk

ukendt
Vaccination - Bivirkninger og behandling
Rigtig mange danskere er efterhånden i tvivl om, hvad der er sandt og falsk, når det gælder vaccinationer og informationen om dem.
Vi deler viden baseret på facts og offentligt tilgængelige statistikker, der tegner et bekymrende billede af vaccinationer og deres egentlige nytteværdi eller mangel på samme. Tal og statistikker taler deres eget sprog og ikke
for vaccinations-industrien.
Vi kombinerer denne viden med vores erfaringer fra klinikken, hvor vi har gode erfaringer med at behandle skader efter vacciner. På den måde kan du selv træffe de nødvendige beslutninger baseret på et informeret grundlag.

  • Torsdag den 24. maj 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

NB. Begivenheden finder også sted mandag den 14. maj kl. 19 - 21.30 på Center for Inspiration og Undervisning v/ Birgitte Meinert, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg. Entrè 100,- kr. Tilmelding er nødvendig og foregår
kun til Birgitte Meinert. Yderligere info: birgittemeinert.dk

Jordstråler - Påvirker krop og helbred
Vi fortæller om jordstråler og tester og måler direkte på dig, så du selv kan mærke, hvordan Jordstråler påvirker kroppen. Vi tester også, om du er påvirket af jordstråler i dagligdagen. Når du er påvirket af jordstråler, bliver du drænet for energi og dit immunforsvar svækkes, så du er mere modtagelig for sygdom.
Du vil have gavn af en jordstråletest, hvis du ofte er syg, har alvorlig sygdom, altid er træt, ukoncentreret og sover dårligt. Det er typiske tegn på jordstrålepåvirkning.

  • Torsdag den 31. maj 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

ukendt_3


Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.18.53