LHC-banner-dkTema-aften - 2. Halvår 2018


Akupunktur - En effektiv behandlingsform
Til Tema-aftenen oplever du akupunktur-behandling på din egen krop, idet vi tester og behandler på de fremmødte deltagere.
Akupunktur er en hurtigvirkende behandlingsform ved både akutte og gamle skader samt lidt dybere problematikker som for eksempel allergi. Vi anvender både klassiske og moderne akupunkturmetoder, da de enkelte akupunkturmetoder kan hjælpe meget specifikt alt efter problemstillingen. Du vil opdage, hvor meget akupunktur kan udrette.

 • Torsdag den 23. august 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

ukendt_1

Irisanalyse - En scanning af kroppens helbreds-tilstand
Vi fortæller, hvordan vi arbejder med iris-analyse og hvordan en iris-analyse kan hjælpe dig. Vi illustrerer med eksempler fra klinikken.
Med en iris-analyse kan vi diagnosticere specifikke sygdomme, da iris viser kroppens helbredstilstand. Hvor der er smerte og sygdom i kroppen, er der ændringer i iris. Ud fra iris-analysen kan vi f.eks. anbefale, hvilken undersøgelse eller behandling, der er den bedste til dig. F.eks. kan en iris-analyse danne grundlag for afgiftning efter vaccine-skader eller anden medicinsk forgiftning. Vi bruger homeopati til afgiftningen.

 • Torsdag den 30. august 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

ukendt_2


Shapeshifting - Bliv ung igen i en ny perfekt krop
Forestil dig hvor fantastisk det må være at have et fuldstændigt problemfrit liv OG en perfekt krop, der på alle måder opfylder dine drømme og ønsker. Alt er perfekt: Fysik, udseende, hud, hår, højde, ansigtet, flotte muskler, flot bagdel, god udstråling og .... du kan fortsætte listen selv. Du har det også fantastisk, fordi du slet ikke har nogen bekymringer og problemer. Du er ung igen, helt FRI og fyldt med energi!

Til Tema-aftenen kan du høre meget mere om vores nye kursus Modern Shapeshifting. Det er nu blevet muligt at få aktiveret et nyt område i hjernen, der gør det muligt at manifestere en ny krop.
Med denne nye form for Shapeshifting behøver du ikke at gå i fitnesscenteret eller på specielle diæter for at få den perfekte krop. Du behøver ikke engang at blive opereret. Du manifesterer bare en ny og perfekt krop lige efter dine ønsker.

Du bliver befriet for ALT, hvad du har været gennem både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt: traumer, sygdom, al smerte, stress, angst. Din nye hjerne og krop ved ingenting om mentale problemer, sygdomme, aldring eller fysiske svagheder. Du forbliver således rask, ung, smuk og stærk resten af dit liv.


Din personlige udvikling får også et kæmpe løft. Du bliver fuldstændig Fri og èt med dit højere Selv, når målet er nået.

 • Torsdag den 13. september 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Jordstråler - Påvirker krop og helbred
Vi fortæller om jordstråler og tester og måler direkte på dig, så du selv kan mærke, hvordan Jordstråler påvirker kroppen. Vi tester også, om du er påvirket af jordstråler i dagligdagen. Når du er påvirket af jordstråler, bliver du drænet for energi og dit immunforsvar svækkes, så du er mere modtagelig for sygdom.
Du vil have gavn af en jordstråletest, hvis du ofte er syg, har alvorlig sygdom, altid er træt, ukoncentreret og sover dårligt. Det er typiske tegn på jordstrålepåvirkning.

 • Torsdag den 20. september 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.

ukendt_3


Kræft - Pas på dig selv og helbred dig selv
Til Tema-aftenen vil du få en ny og anderledes forståelse for årsagen til kræft baseret på erfaringerne fra vores Behandlingcenter. Her har vi gennem en årrække hjulpet kræftramte og set det samme mentale mønster gå igen hos dem alle: De passer ikke på sig selv og hjælper ofte andre.
Vores erfaring er, at når den kræftramte ændrer sin adfærd og passer på sig selv først og fremmest, så forsvinder kræften. Den kræftramte foretager selv de nødvendige ændringer i sit liv og helbreder derved sig selv.
Uanset om du er kræftramt, pårørende eller bange for at få kræft, så får du en helt ny forståelse, der giver dig afklaring i forhold til din egen situation.

 • Torsdag den 27. september 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.AFLYST - Kinesiologi - Et effektivt testredskab - AFLYST
Ved smerte eller sygdom kan en kinesiologisk muskeltest vise årsagen bag og hvilken behandling, der kan afhjælpe dine smerter, sygdom eller allergi. Ved testen mærker du tydeligt effekten og hvordan balancen i din krop genoprettes med behandlingen.
Vi kombinerer altid forskellige behandlingsmetoder, f.eks. akupunktur eller homeopati. Det er ved hjælp af de kinesiologiske test, at vi finder de præcise homeopatiske remedier eller akupunkturpunkter.

 • AFLYST - Torsdag den 11. oktober 2018 kl. 19 - 21 - AFLYST

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.


kinesiologi


Vaccination - Bivirkninger og behandling
Rigtig mange danskere er efterhånden i tvivl om, hvad der er sandt og falsk, når det gælder vaccinationer og informationen om dem.
Vi deler viden baseret på facts og offentligt tilgængelige statistikker, der tegner et bekymrende billede af vaccinationer og deres egentlige nytteværdi eller mangel på samme. Tal og statistikker taler deres eget sprog og ikke
for vaccinations-industrien.
Vi kombinerer denne viden med vores erfaringer fra klinikken, hvor vi har gode erfaringer med at behandle skader efter alle de forskellige vacciner, f.eks. HPV- og børnevacciner. På den måde kan du selv træffe de nødvendige beslutninger baseret på et informeret grundlag.

 • Torsdag den 18. oktober 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.
ADHD & ADD - Fra kaos til harmoni
Mennesker med ADHD og ADD er ikke syge, men derimod meget sensitive. De mærker alt, hvad der foregår omkring dem og er også meget intelligente og højt udviklede. De har derfor evner mange andre ikke har.
Fordi den grundlæggende forståelse for sensitivitet mangler, så er sensitive mennesker i konstant ubalance og derfor opstår der mange problemer og konflikter. Det fører så ofte til diagnoser som ADHD, ADD, autisme, stress, angst eller lignende.
Du får en ny viden og forståelse for, hvad ADHD og ADD er, baseret på mange års erfaringer fra vores Behandlingscenter. De nye redskaber, du får med, vil give en mere harmonisk hverdag, der ikke kun handler om at undgå problemer eller kaos.

 • Torsdag den 25. oktober 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.Lev af LYS - Menneskelig Evolution
At Leve af Lys betyder, at det nu er muligt at ernære sig på en helt ny måde via Universel Energi. At leve af LYS er en naturlig del af den menneskelige evolution.
Det handler meget lidt om mad og meget mere om friheden, som du får ved at slippe gamle vaner og mønstre på alle planer. Vi fortæller om den nye livsstil, hvor din personlige udvikling får et stort løft. Det handler ikke om totalt spisestop, som mange tror. Det er derimod starten på en helt ny livsstil og du får frihed i livet.

Læs mere på hjemmesiden levaflys.dk.

 • Torsdag den 8. november 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.ukendt


Sjælekontakt - få ny viden om sjælen, med demonstration
En Sjælekontakt er en højere form for kontakt, der er anderledes end clairvoyance og kanalisering. Alle sjæle kan kontaktes - både hos nulevende mennesker, afdøde, engle og åndelige vejledere.
Tema-aftenen foregår som et foredrag, men du kan spørge om alt og får information og viden fra sjælene. Du får en helt ny og højere forståelse af, hvordan Sjælen er, hvilke aftaler og bånd sjæle har med hinanden og hvad meningen med livet er.
Har du et spørgsmål til din egen sjæl eller en afdød, du gerne vil i kontakt med, er det en mulighed.

 • Torsdag den 15. november 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.


ukendtSensitive børn og voksne - Få en ny forståelse
Vi deler erfaringerne fra vores behandlingscenter, hvor vi hjælper mange sensitive og særligt sensitive med at forstå sig selv, så sensitiviteten ikke længere er et problem. Du får konkrete råd med, som du straks kan anvende.
Sensitive mennesker mærker alt, hvad der foregår omkring dem, og de er meget intelligente og højt udviklede. Sensitive mennesker føler tit, at de ikke er som andre.
Til foredraget får du en helt ny forståelse af, hvad det vil sige at være sensitiv. Du vil opdage, at det er i din sensitivitet, at din styrke og dit potentiale ligger, og at det er ikke noget, du behøver beskytte dig mod.

 • Torsdag den 22. november 2018 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det.
Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.18.53