LHC-banner-dkKurser 2. halvår 2018


Effektiv kommunikation - Brug de rigtige ord
Mange mennesker spænder ben for sig selv i kommunikationen ved at bruge de forkerte ord og alt for mange ord. De er bare ikke klar over det, men synes tit de bliver misforstået eller, at andre ikke hører efter, hvad de siger.

Misforståelser starter altid med os selv, fordi vi ikke har kommunikeret vores budskab klart ud. På kurset lærer du at kommunikere på en ny effektiv måde ved at bruge nogle andre ord, når du taler. Det gælder både i forhold til andre og i kommunikationen med dig selv.

Du siger farvel til inddirekte tale, forklaringer og undskyldninger, som står i vejen for enhver effektiv kommunikation. Du lærer istedet at sige tingene direkte og at tale ud fra dig selv med dine egne ord. Det vil ændre alt.

Kurset er velegnet for alle og dét, som du lærer, vil ændre dit liv grundlæggende både privat og arbejdsmæssigt.

Lørdag den 22. september kl. 10-18
Pris: Kr. 3000,-
KURSUS: Sensitivitet som styrke
- viden, redskaber og balance til sensitive børn & voksne

 • Føler du dig ofte anderledes?
 • Mærker du andre menneskers følelser?
 • Har du en stærk intuition, retfærdighedssans og forståelse for andre?
 • Har du en diagnose, f.eks. angst, stress, ADHD/ADD, autisme eller andet?
 • Får du mange idéer, men har svært ved at føre dem ud i livet?
 • Sidder du ofte fast i de samme tanker, og tænker du alt for meget?
 • Har du konflikter med dit barn?
 • Bliver du ofte træt eller drænet, når du har klienter eller er sammen med andre?
Dette kursus er for dig, som selv er sensitiv, som har et sensitivt barn, eller som arbejder med mennesker. Vi formidler en helt ny forståelse for sensitivitet, samt helt nye redskaber som er enkle og effektive, hvad enten de er til dig selv, dit barn eller de mennesker, du arbejder med.

Din nye viden og indsigt i sensitivitet, effektiv kommunikation, hvordan du passer på dig selv som sensitiv, hvordan du kan leve mere i nu’et samt vores teknikker og redskaber gør, at du kan forbedre din hverdag markant.

For sensitive: Hvis du selv er sensitiv eller særligt sensitiv, vil du få en ny forståelse for dig selv og for, hvordan du er anderledes end andre. Du vil derudover få redskaber og teknikker, som gør, at du ikke længere behøver at beskytte dig mod stemninger, følelser og indtryk udefra.

For forældre: Mange børn i dag er sensitive. Derfor ser vi en stigning i børn med diagnoser såsom angst, ADHD, ADD eller autisme. Du vil få en helt anderledes forståelse for dit barn, og de redskaber, vi formidler, gør, at du får en problemfri hverdag med dit barn.

For professionelle: Hvis du er sensitiv, eller du arbejder med sensitive, f.eks. som terapeut, lærer, pædagog, i plejesektoren o.a. vil du få en helt ny viden om, hvordan du passer på dig selv. Mange sensitive arbejder med mennesker, og du lærer bl.a. at håndtere de situationer, hvor du selv bliver drænet. Med din nye viden kan du optimere din arbejdsdag og skabe ro og forståelse. Derved vil din klient, bruger eller elev vise deres fulde potentiale, fremfor at konflikter opstår.

Den viden og forståelse, vi formidler, er baseret på erfaringerne fra vores behandlingscenter. Vores tilbagemeldinger fra klienterne lyder, at de redskaber, metoder og den forståelse, vi formidler, virker hurtigt, effektivt og vedvarende - også på længere sigt.

Du vil få direkte hands-on info til konkrete hverdagssituationer, hvor der kan opstå problemer. Undervejs bruger vi eksempler fra kursusdeltagerne og vores behandlingscenter. Du er meget velkommen til at tage eksempler med, så du kan få konkret rådgivning på dagligdags problemstillinger, både for dig selv og andre.

Lørdag den 1. december 2018 kl. 10-18
Pris: Kr. 3.000,-
Mental Træning 1 -
Nøglen til succes
Mental Træning 1 giver dig nemme og let tilgængelige metoder til at påvirke stort og småt i din hverdag og dit øvrige liv. Lige fra altid at sikre dig en god P-plads til at få større problem-stillinger løst på den bedste måde.

Mental Træning 1 er programmerings-teknikker til at skabe dit eget liv, lige som du vil, når du vil.

Faktisk er der ikke den ting, du ikke kan lære at skabe eller påvirke ved hjælp af dette kursus:

 • Søvn: Du lærer en teknik til at falde i søvn straks og vågne op igen, frisk og udhvilet. Er du i en presset situation og er træt, så vil du også kunne programmere dig selv til at være fuldt udhvilet efter 1,5 times søvn.
 • Indlæring samt evnen til at huske vigtig information: Især for studerende men også andre med krævende opgaver, vil denne teknik være nem og tilgængelig. Modsat andre hukommelses-metoder, der kræver tid at sætte sig ind i samt anvende, vil du på kun 3 minutter kunne starte hukommelsesteknikken, når du har brug for den.
 • Smerter: Du lærer at fjerne eller mindske både små og store smerter.
 • Problemer: Går du og tumler med et problem, som du ikke kan se dig ud af, så lærer du en problemløsnings-teknik, der fokuserer på målet fremfor problemet. F.eks. hvis du er træt af dit arbejde.
 • Realisér dine mål: Uanset hvilke drømme eller mål du ønsker at realisere, så kan du lære samme teknik, som elitesportsfolk og andre topfolk anvender til at få opfyldt deres.
 • Markedsføring: Teknikken lærer dig at få dit budskab effektivt ud til den rette målgruppe, stor som lille, uanset om du er selvstændig i et lille firma eller direktør i et større.
 • Skab lige hvad du ønsker: I Det Mentale Laboratorie kan du sådan set gøre lige, hvad du måtte ønske: ordne dit helbred, hente den viden du har brug for eller møde dine vejledere, som du kan spørge til råds om alt. Kun din fantasi sætter grænserne her.
 • Her og nu teknik: Du lærer en her og nu teknik, som du kan benytte til ALT. Den er dog især anvendelig, hvis du hurtigt vil påvirke en situation. For eksempel kan du sørge for grøn bølge i trafiklysene, så du når din aftale i tide og straks finde en P-plads. Eller få den bedst mulige karakter til eksamen. Eller finde det perfekte tøj til festen til den mest rimelige pris. Eller skaffe godt vejr på din ferie eller bytur. Igen er det kun din fantasi, der sætter grænser. Metoden virker også til langsigtede ønsker eller mål.


Kommer i 2019
Pris: Kr. 5000,-.

Reiki Mester Uddannelse - En international healeruddannelse
Uddannelsen som Reiki Mester er anerkendt over hele verden. Efter det 3. modul får du diplom som Reiki Mester og kan kalde dig Reiki Mester. Kurserne sætter også gang i en selvudviklingsproces for dig.

Via initieringer - eller indvielser - på hvert af de tre moduler, får du trinvist åbnet din Reiki-kanal, og du kan begynde at heale dig selv og andre.


Reiki 1
Du lærer de grundliggende håndpositioner til Reiki Healing.

Derudover lærer du at lave en chakra-harmonisering.

Du får åbnet for din Reiki Kanal.

Straks efter kurset kan du begynde at øve dig i at heale.
Kurset sætter gang i en selvudviklingsproces i dig.

Kommer i 2019
Pris: Kr. 1.500,-


Reiki 2
Du lærer de 3 første Reiki-symboler.

Du får åbnet yderligere for din Reiki Kanal.

Derudover lærer du, hvordan du kan anvende symbolerne til f.eks. at

 • Give energi til en person
 • Fjernheale
 • Rense et rum eller en ting
 • Heale dig selv

Straks efter kurset kan du begynde at øve dig i at heale.
Kurset sætter gang i en selvudviklingsproces i dig.

Kommer i 2019
Pris: Kr. 2.500,-


Reiki 3 - Mester
Du lærer Reiki Mester tegnet.

Du får åbnet helt for din Reiki Kanal.

Du får træningsmeditationer, der skærper fokuset i healingen.

Derudover får du en Mestermeditation, som integrerer Reiki Energien i dig.

Efter afslutningen af Reiki 3 får du diplom og kan kalde dig Reiki Mester.

Kurset sætter gang i en selvudviklingsproces i dig.

Kommer i 2019
Pris: Kr. 3.500,-
Healing 1 - Sansning og kontrol af energi
Kurset er et begynderkursus, hvor du lærer den mest grundlæggende healing. Kurset sætter også gang i en selvudviklingsproces i dig.

Du lærer forskellige healingsteknikker samt om føling og sansning af energi. På kurset lærer du bl.a. at rense chakras og at mærke, hvor og hvornår du skal fjerne eller tilføje energi i klienten samt at eliminere den fjernede energi.

Det er også vigtigt at vide, om du bruger din egen energi eller den Universelle energi, når du healer. At bruge sin egen energi virker drænende, så healeren bliver træt og kun kan have få klienter dagligt. Healer du derimod med den Universelle energi, bliver du ikke drænet og træt.

Straks efter 1. modul kan du begynde at heale både fysisk væv og psykiske ubalancer. Jo mere du øver dig, desto bedre bliver du til at heale.

Kommer i 2019
Pris: Kr. 2.500,-


Healing 2 - Avanceret sansning af energi
Kurset er et avanceret fortsætterkursus. Det vi underviser i, kan du ikke lære andre steder. Du skal have deltaget på Healing 1 for at deltage på Healing 2.

Du lærer at mærke konsistens og energi i kroppens organer, blod, knogler, sener, led o.s.v.. Herudover lærer du andre avancerede healingsteknikker. Du kan bagefter heale fysiske skader i organer og øvrigt kropsvæv.

Kommer i 2019
Pris: Kr. 3.500,-
Lev af LYS - Menneskelig Evolution
At Leve af Lys betyder, at det nu er muligt at ernære sig på en helt ny måde via Universel Energi. At leve af LYS er en naturlig del af den menneskelige evolution.
Det handler meget lidt om mad og meget mere om friheden, som du får ved at slippe gamle vaner og mønstre på alle planer. Vi fortæller om den nye livsstil, hvor din personlige udvikling får et stort løft. Det handler ikke om totalt spisestop, som mange tror. Det er derimod starten på en helt ny livsstil og du får frihed i livet.

Læs mere på hjemmesiden
levaflys.dk.Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.18.53