LHC-banner-dkFjernhealing


Fjernhealing er en praktisk behandlingsform ved akut skade eller sygdom, hvor du ikke har mulighed for at komme til behandling hos os.
Jo hurtigere behandlingen er i gang, desto hurtigere får du det godt igen.
Healing er energi-behandling, der er ubegrænset af tid og rum. Derfor kan du altid let og ubesværet få gavn af en fjernhealing. Du kan være derhjemme, være indlagt på sygehuset, eller være på ferie i udlandet.

Effektiv behandling trods afstand

Overførslen af healings-energi fra behandler til klient virker ligeså godt som, hvis du er fysisk til stede i klinikken. Ved fjernhealing er behandlingen den samme, og den er ligeså effektiv.
Ved fjernhealing genoprettes din energetiske balance og virker sammen med kroppens egne helbredende kræfter. Du vil hurtigt mærke et øget velvære og en bedring af din sygdom eller skade.

Hurtig hjælp med fjernhealing

Formålet med en fjernhealing er, at du hurtigst muligt modtager hjælp til din akut opståede situation, og at du straks får hjælp til at starte ophelingen af din skade eller sygdom. Så snart du har det bedre, kan du begynde at få behandling i centeret på helt almindelig vis.
Har du brug for en fjernhealing, kan du kontakte os telefonisk og bestille en tid. Betaling for fjernhealing kan ske via Doner-knappen på vores hjemmeside eller ved bankoverførsel før den aftalte tid.fjernhealing


Lotus Health Care-Adresse og tlf