LHC-banner-dkHvem er vi?


Vi er et team bestående af flere erfarne behandlere, der tilbyder en bred vifte af behandlinger indenfor flere fagområder.
Som Danmarks største alternative behandlings- og selvudviklingscenter er vi èt og kan frit henvise klienter til hinanden alt efter klientens behov. Du kan derfor samle dine behandlinger et sted og drage fordel af vores tværfaglige samarbejde, når du har brug for mere end én slags behandling.

Hjælp til enhver sygdom

Vi har mange års erfaring og kan behandle alle slags sygdomme - både når det gælder krop, sind og følelser. Vi ser på det hele menneske.
En ny og anderledes forståelse af menneskets energi- og nervesystem er en integreret del af vores arbejde. Derfor er vi ofte er i stand til at hjælpe mennesker, der er opgivet af behandlingssystemet - eller selv har opgivet at få hjælp.
Den anderledes forståelse, vi anvender i behandlingen af sygdomme, gør at vi kan hjælpe med både helt almindelig sygdom, livstruende sygdomme samt mentale og psykiske lidelser.

Gør dig uafhængig af behandling

Som behandlere har vi alle en bred forståelse af livet. Vi har prøvet lidt af hvert både i livet og erhvervsmæssigt, så den hjælp og vejledning, som du får, er altid helt nede på jorden og meget konkret.
Derfor kan du let integrere ændringerne i dit daglige liv og gøre dig uafhængig af vores hjælp, hvilket er vores mål i al behandling.


ukendt


Ser på det hele menneske
Vores grundtanke i al behandling er at se på det hele menneske. Et menneske, der passer godt på sig selv, er som regel sund og rask. Et menneske, som derimod overhører kroppens advarsels-signaler, vil lettere få fysisk sygdom eller mentale ubalancer som f.eks. stress.

Løbende udvikling af behandlingen

Som behandlere følger vi hele tiden med i, hvad der sker af nyt indenfor vores felt - både når det gælder det alternative og offentlige sundhedsområde.
På den måde kan vi hjælpe dig bedst muligt ved at kombinere vores faglige viden og erfaring med den nyeste viden om f.eks. medicin og dens bivirkninger, som vi også behandler i det daglige.
Vi har således et helt naturligt fokus på at optimere vores behandlinger og løbende udvikle nye behandlingsformer.
Derudover har vi et væld af tilbud på Centret, som også kan gavne dig på adskillige andre områder udover den konkrete behandling.Lotus Health Care-Adresse og tlf