LHC-banner-dkHealing


Healing er overførsel af energi, der genopretter kroppens energimæssige balance. Med en healing stimuleres kroppens egne selvhelbredende kræfter. Uanset om problemerne er fysiske, følelsesmæssige eller mentale, vil du få det bedre allerede efter første behandling.
Healing hjælper både ved akut skade og sygdom samt dybere problemer som f.eks. langvarige rygproblemer, stress, kræft og sklerose.

Hjælp til energetiske blokeringer

Ofte kan healing træde til og løse helbredsmæssige problemer, som ingen anden behandling har hjulpet på, uanset hvad man har prøvet.
Hvis et helbredsproblem ikke har kunnet afhjælpes uanset hvad, så skyldes det en energimæssig blokering i dit system. Og sådanne blokeringer kan kun behandles energetisk ved at bringe energien i balance, så den atter strømmer frit i dig.
Operation og lægemedicin vil ingen virkning have på energetiske blokeringer. Heller ikke selvom operationen er gået godt, eller medicinen er den rette.


ukendt

Kroppen heler hurtigere
Efter operation kan healing hjælpe dig til hurtigere at få det bedre. Vores klienter oplever f.eks., at de kommer sig hurtigt over operationssår og brækkede knogler med healingens hjælp.
Healing kan også lindre alt lige fra diskusprolaps, akutte og gamle skader, gener efter operation m.v., fordi du kommer i en dybere afslappet tilstand, som ellers kan være svær at nå, når man har smerter.

Hjælp til sensitive med healing

Vi har også rigtig gode erfaringer med at hjælpe sensitive børn og voksne, og mennesker med diagnoser som ADHD, ADD, autisme, stress m.v.
Netop den healing vi tilbyder er utrolig effektiv til at bringe ro og balance ved enhver form for indre uro og tankemylder. De fleste med den problematik er blot meget sensitive. Healingen hjælper den enkelte til at finde indre ro og falde på plads i sig selv.

Healing er for alle

For os er der ingen religiøse eller spirituelle overbevisninger forbundet med det at heale. Det er en effektiv behandlingsform, som kan bidrage til kroppens helbredelse, ligeså vel som f.eks. akupunktur eller homeopatisk naturmedicin kan det.
Healing kan hjælpe både børn og voksne, og det virker også, selvom man er skeptisk overfor behandlingen.Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.18.53