LHC-banner-dkMindfulness PLUS


Mindfulness betyder Bevidst Nærvær. Mindfulness PLUS er træning for dig, der ønsker ændringer i dit liv, men ikke helt ved, hvor du skal ende og begynde.
Gennem meditationer lærer du at være mere til stede i Nu`et. Du vil opnå en stadig større grad af indre ro og balance, så dit liv bliver mere ubesværet.

Klarhed gennem meditation

Vi udformer de meditationer, som du får til Mindfulness træningen. Gennem dem kommer du i kontakt med dig selv dèr, hvor du kan skabe varig ændring og ikke bare lappeløsninger. Du får en større evne til at observere dine tanker og følelser og skelne mellem, hvad der er hvad.
Det sker gennem en guidet og healende meditation, som bringer krop og sind i en dybt afslappet tilstand. Du kommer i en dybere kontakt med dig selv, og det vil påvirke dig og dit liv på nye måder, så du i større grad kan bruge dit fulde potentiale.
Meditationen kan du få med hjem på dit eget USB-stik, så du kan få glæde af meditationerne i lang tid fremover.

Lær nyt om energi

Bagefter arbejder vi med forskellige energetiske teknikker, f.eks. massage som du ikke kan lære andre steder. Teknikkerne vil også medvirke til, at du kommer i en dybere kontakt med dig selv. Dèt, du lærer, kan du også bruge til at behandle andre med.


mindfullness-plus

Fra stress til indre ro
Når du er i ro og balance, vil du opdage, at du får andre prioriteringer end dem, der før syntes så vigtige. Nu kan du nemlig mærke, hvad du reelt har lyst til og behov for.
Du vil i stigende grad kunne observere situationer, tanker og følelser uden at lade dig rive med i formålsløse diskusioner og stressende handlinger. Det er muligt, når du er i dig selv. Når vi er ude af os selv, så melder stressen sig.
At være i sig selv er en stor forskel fra at lade sit liv styre primært af tanke- virksomhed, som giver de fleste mennesker stress. Du lærer i stedet at handle på din første mavefornemmelse, og det giver indre ro.

Praktisk info til Mindfulness PLUS

Alle kan deltage i Mindfulness PLUS. Vi starter med den guidede Meditation. Bagefter arbejder vi med de forskellige energetiske teknikker, som vi løbende bygger videre på eller ændrer efter behov. Tag løst tøj på for komforten.


Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.18.53